Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/17maifesten.no/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/17maifesten.no/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
BOOK BORD – Stavangers største 17. mai-fest!
Back to the top
X
Ved å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe vår nettside å kjøre effektivt.

BOOK BORD

BOOK BORD

BOOK BORD TIL VENNEGJENGEN

Vi er for øyeblikket utsolgt for bord. Vi jobber med å få utvidet området og flere bord.

Vi rigger opp hele 500 sitteplasser til den store dagen. Det er plass til åtte personer rundt hvert langbord og vi tar i mot grupper på opp til 32 personer. For å ha nok sitteplasser til alle, vil grupper på færre enn åtte personer dele bord med andre.

Det er gratis å reservere bord. Bruk skjemaet for å sende en forespørsel, så kontakter vi deg – nesten med en gang. Da ordner vi med individuelle lenker til alle på ditt bord, slik at hver person kan bestille billett knyttet til bordet.

Send forespørsel om bord

Fullt navn:

E-post:

Telefon:

Antall personer:

Kommentar:

© 17. Mai-festen